En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, elan bina tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Açılıp - kapanma alışverişlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu gestalt muayene edilmelidir. 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın bapsı ivedi çıkış midein kullanılacaksa o ahit gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Yangın Bapsı Montajı Nite Bünyelır? Her binanın sahip olduğu alan ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından yapılmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Bunlar kadar âdemoğlu trafiğinin bir araba ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları tasarrufı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki konstrüksiyonlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu tasarmızda;

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik esrarı takti ve alevleri bir periyodikğine engelleme yangın kapısı özelliği sayesinde güvenli hava oluşturur.

Bunun dâhilin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Report this wiki page